A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Hírek

Falusi Sportolás modernizálása a Focifan szerint

2019.10.01 - 07:15
Hugyag Település és környéke komplex fejlesztése, valamint a sport nevelés-fejlesztés mint a leghatékonyabb szociális eszköz. Fejlesztési Terület meghatározása: Elsődlegesen Nógrád Megye közigazgatási területe TELEPÜLÉS FEJLESZTÉSI SZOCIÁLIS-SPORT FILOZÓFIÁNK:

Vásárolj futsal labdákat alacsony áron

2019.10.01 - 06:38
A futball olyan sport amely az emberek tömegeit mozgatja világszerte. Nem hiába, a nagy események rendszeresen vonzzák az emberek millióit a képernyők elé. A fiatal tehetségek még fiatal korban is sokkal nagyobb lendülettel rúgják a kerek bőr lasztit a térre, és sok labda kopik el az aszfalton. A Focifan-on megtalálhatja a legjobb futsal labdát alacsony árakon!

Az internetes vásárlás buktatói

2019.09.30 - 05:44
Az internetes vásárlás buktatói. Figyelem ez önnek szól mint vevő!!! Az internetes vásárlás buktatói a focifan csapata szerint! Nem olyan nehéz és nagy dolog manapság az interneten bárhová regisztrálni. És ha valamit szeretnénk vásárolni minden úgy kezdődik hogy van egy kötelező pár lépésből álló sorozat ha valamit meg szeretnénk vásárolni, vagy el szeretnénk intézni. Talán jelszót sem cserélünk állandóan és fel sem merül bennünk, hogy adatainkat oly’ simán kiadjuk, mintha csak valamely hatóság kérné el azt tőlünk!!! Igen ám de azt nem gondoljuk át, hogy ha valamihez mindössze pár kattintás csatlakozni akkor lemondani is pár kattintás lenne e? Aztán ha leakarok iratkozni vagy mondani a szolgáltatást akkor jön a fekete leves és már nem biztos, hogy annyira egyszerű le mint a kezdeti lépéseknél volt. Kérdezem én miért is kell beszkennelt aláírt lemondó nyilatkozatot beküldeni?! Egyre több adásvétel jön létre az interneten keresztül mert az árak gyakran jóval kecsegtetőbbek mint egy hagyományos üzletben. Az online vásárlás viszont tele van olyan buktatókkal, amikre abban a pillanatban nem gondol a vevő, amikor rátalál az áhított termékre akciósan kínálva!!!

Már gyerekszinten korrupció mérgezi a labdarúgás utánpótlás képzését!

2019.09.15 - 11:25
A focifan nyíltan elmondja a hibákat a mai utánpótlás nevelési problémák körül. Szerintünk már gyerekszinten korrupció mérgezi a labdarúgás utánpótlás képzését!

Sorsoltak az UEFA ligában a FRADI nem kapott erős sztár ellenfeleket

2019.08.31 - 07:36
Sorsoltak az UEFA ligában a FRADI nem kapott erős sztár ellenfeleket. Azér nincs nagyon könnyű dolga a Ferencváros focicsapatának hiszen ezen a szinten már mindenki erősnek mondható. Hat mérkőzést viszont biztosan játszik a fradi. Orosz Bolgár és Spanyol focicsapatok teszik tiszteletüket Budapesten a Grupama arénában.

Fc Barcelona Játékoskerete

2019.08.17 - 12:49
Megvan az Fc Barcelona 2019 - 20 idényre a játékoskerete. Messi hiába akarta Neymárt visszahozni a Spanyol liga azt nyilatkozta róla nem kell Spanyol fociba bohóc.

Liverpool nyerte a szuperkupát

2019.08.15 - 15:07
Liverpool nyerte a szuperkupát. Liverpool Chelsea mérkőzésen 4 gól született. Persze a végeredmény 2 - 2. A liverpool gyengén kezdte a mérkőzést de Mané valahogyan bekotort egy gólt aztán a másodikat ahogyan kell falusiasan bebikázta a léc alá. A mérkőzésen berohant egy néző és ahogyan kell az UEFA el is vette a képet nem lehetett látni férfi vagy nő rohant be. De amiért különleges volt ez a mérkőzés az a játékvetők. Először a történelemben női játékvezető vezette a mérkőzést. Aki nézte a közvetítést az láthatta néha egy bedobást nézet el de azért szögletet is benézett. Amúgy nagy hibáktól nem hemzsegett a játékvezetés.

Sztárfocisták

2019.08.09 - 17:47
A Focifan webshop webáruház a gyerekek szavazatai szerint összeállította a mai sztárfocisták névsorát. A kutatást a Balassagyarmat Rákóczi ut 61 szám alatt lévő ráktár áruházban végeztük hat hónapon keresztül. Minden srác a focis boltban mondott egy nevet hogy ki a kedvence. Íme a lista.

Focicsapatok Történelme

2019.07.16 - 20:23
Focicsapatok Történelme. A focifan webáruház azok számára akik csak szeretnének valami ajándékot vásárolni, de nem ismerősök a foci világában készített egy összeállítást a csapatok történelméről. Így ha elmenne valami buliba biztosan nem fog beégni ha feltesznek önnek egy kérdést.

MPL

2019.07.15 - 06:43
MPL A focifan webáruháznak egyik legnehezebb feladata volt kiválasztani, hogy melyik futárszolgálattal juttassák el a megrendelt termékeket önöknek.. Ehhez a feladathoz először a futárcégeket hasonlítottuk össze. Ezután jutottunk arra a megállapításra, hogy az MPL futárszolgálattal kötöttünk szerződést.

Átigazolási hírek

2019.07.05 - 07:42
Javában folyik az alkudozás a piacon. Visszatért a JUVENTUS kapusa Buffon, a Barca piacra dobta Philip Coutinhót. Griezmann a Barcáé lehet, az Atletico Madid leigazolta Joao Félixet a Portugál csodacsatárt. Ami biztos hogy a FRADI öt játékost igazolt, és a REAL MADRID leigazolta HAZARDOT.

Juventus AC Milán AS Roma játékosmegfigyelői nézik 5 napon át a Nógrád Megyei tehetséget!!!

2019.06.29 - 19:03
Juventus AC Milán AS Roma játékosmegfigyelői nézik 5 napon át a Nógrád Megyei tehetséget!!! Bacsa Ágnes játékos közvetítő menedzser első kiszemeltje egy 16 éves hátvéd aki az olaszországi Paulo Rossi futball akadémián öt napig tartó próbajátékon mutathatja meg tehetségét. Bacsa Ágnest kerestük meg a nem mindennapi hír kapcsán mi az igazság?

DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

2019.06.09 - 20:28
DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ. Szombathelyen rendezték meg az utánpótlás országos labdarugó döntőt. Hüsz iskola jutott a döntőbe, ahol természetesen a focifan webáruház is képviseltette magát. A focipálya mérete húsz méter volt, amin egy kapus és négy mezőnyjátékos játszott. A nézők jó iramű mérkózéseket látványos gólokat láttak. A néha vérremenő csatákon a szülők szurkoltak és persze izgultak a kemény belépők láttán.

FC Barcelona rondo technika oktatása

2019.05.03 - 17:35
FC Barcelona rondo technika oktatása. Minden egyesületnél, Labdarúgó klubnál kell léteznie egy megfelelően kialakított és átgondolt filozófiának. Messi europa királya. FC Barcelona játékosa Vidal számos meccsen bizonyította, hogy igen hasznos embere a csapatnak. Ráadásul zokszó nélkül elfogadta, hogy nem alapember, "csak" éppen a leghasznosabb kiegészítő. Megkockáztatom, összességében sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint a csillagászati összegért megvásárolt szupersztár Coutinho. Luis Suarez szerezte az FC Barcelona történelmének 500. Bajnokok Ligája gólját. Xavi bejelentette, a szezon végén befejezi játékos pályafutását és csak az edzői karrierjére koncentrál. Lehet szeretni a Barcát, vagy utálni, de futballszeretõként mondom, nem lehet elégszer áldani a sorsot azért, hogy az ember pont akkor született, hogy láthatja a pályán alkotni a futball egy felejthetetlen, örök csillagát. Aki valahonnan leszállt közénk.

A női labdarúgás Nemzetközi története

2019.04.30 - 04:45
A női labdarúgás Nemzetközi története Az első női labdarúgó mérkőzést 1895-ben játszották Londonban. Számos országban tiltó rendelkezésekkel akadályozták elterjedését. Ennek ellenére Franciaországban megalakult az első női labdarúgó klub. Eltelt néhány év, amikor elsőként Dániában szabadalmaztatták a női játékot, ezt követően több nyugat-európai országban főleg Németországban és Spanyolországban létrejöttek a női labdarúgó klubok

Olasz Foci Juventus

2019.04.28 - 16:23
Olasz Foci Juventus A Juventus Football Club, rövidítve Juventus FC vagy egyszerűen Juventus latinul iuventus vagyis fiatalság, olasz labdarúgóklub, melyet 1897 ben alapítottak. A klub székhelye Torinoban azaz Olaszországban van. A világ egyik legjelentősebb és a legsikeresebb csapata. Ötvenöt trófeát nyert a csapat, közte, harminckettő bajnoki cmet, tizenhárom Olasz kupát és nyolcszor nyerte meg az Olasz szuperkupát.

Nógrád Megyei edzők kapusok kapusedzők figyelem

2019.04.27 - 03:50
Nógrád Megyei edzők kapusok kapusedzők figyelem!!! Kapusháború Szegeden 2019 ben Junius 16-án vasárnap. A focifan webáruház Bacsa Ágnes vezetésével meghívást kapott a több éve zajló rendezvényre, hogy a legtehetségesebb kapusokkal képviselje Nógrád megyét az országos rendezvényen. Bacsa Ágnes elmondta négy korosztályból egy tehetséges kapust nevezhet be Nógrád megyéből.

Milyen tolltartót vegyek?

2019.04.26 - 09:35
Az iskolakezdés mindenkinek kötelező de nem mindegy mikor, milyen körülmények között történik. Számtalan családban sok vita előzi meg. A kérdés ami felvetődik a szülőben az pedig az lenne hogy sima bedobálós vagy teli tolltartót vegyünk az iskolakezdéshez. Óvodában már sokukban kialakul a foci szeretete köszönhetően annak, hogy a családok nagy részében a szülő szereti a focit. A legkedveltebb focicsapatok a mai családokban a Real Madrid. Persze csak azok körében akik a Spanyol focit részesítik előnyben. A óvodában a gyerekek a legismertebb játékosok mezeit veszik fel. Rengeteg köztük a Cristiano Ronaldo szurkoló.

Football Players

2019.04.24 - 22:37
Football Players. A focifan webáruház segít eligazodni azoknak a vásárlóknak akik nem követik minden héten a világ labdarúgó eseményeit. Ajándéktárgyunk raktáron van ez biztosítja a gyors kiszolgálást. Mi nem magyar webshopból rendelünk, hanem eyenesen Spanyolországból, Angliából és Olaszországból szerezzük be az ajándéktárgyakat. Precíz kiszolgálás, pontos szakszerű számla, törésmentes csomagolás, MPL futárszolgálat ez a mi erényünk.

Útmutató az Adidas Nike és a PUMA hiteles és replikált futball-mezei között.

2019.04.24 - 15:54
Útmutató az Adidas Nike és a PUMA hiteles és replikált futball-mezei között. Hogyan lehet megmondani a különbséget a focis mezekről? A focifan webáruház segít nektek eligazodni a mezek világában, megmutatjuk nektek az árán kívül mi a különbség az eredeti más szóval AUTHENTIC és REPLICA focismez között. REAL MADRID Címer A Real Madrid legelső címere a maihoz képest még elég egyszerű volt. A címerben fehér alapon a nevének rövidítése MCF Madrid Club de Fútbol szerepelt egyéni elrendezésben. Az első változtatást akkor eszközölték, mikor úgy döntöttek, hogy a kezdőbetűk egy körben szerepeljenek. Bár ez volt a címer egészen az 1920 as évekig. A sportklubokra vonatkozó akkori rendelkezés szerint a hivatalos mérkőzéseken olyan címert kellett használni, amiben szerepel a város jelképe. 2014 szeptemberében hatalmas összegű stratégiai szponzori szerződést kötött ABU DHABI Nemzeti Bankjával, amelynek egyik feltétele az volt, hogy a címeréből távolítsák el a keresztet, tekintettel a többségben várhatóan muszlim vallású kártyatulajdonosokra.

A focifan webshop vásárlás előnyei

2019.04.13 - 11:53
Miért vásárolj a focifan webáruházban? Ha nálunk vásárol az alábbi előnyökben részesül. Eredeti ajándéktárgyak közül vásárolhat.Sérülésmentes csomagolásban kapja meg az ajándékot.Gyors kiszolgálás raktárról.Telefonos azonnali segítség kérdés esetén.Pontos cím és névre szóló küldés így nem kell a csomagot keresnie.Precíz szakszerű számlaadás. Megértő panaszkezelés.

NIKE logó az FC Barcelona mezen

2019.02.03 - 06:56
NIKE logó az FC Barcelona mezen. A focifan webáruház hivatalos szerződés szerinti forgalmazó partnere a NIKE. A világon több millió ember rajong a gránát vörös és kék színben játszó focicsaptért. A Futbol Club Barcelona, ​​amelyet általában Barcelonának neveznek, és közönséges nevén Barça néven ismert, egy spanyol profi labdarúgó klub, amely Barcelona, ​​Katalónia és Spanyolország területén található.

Az Angol labdarúgó-bajnokság lebonyolítása

2019.02.03 - 06:35
Az Angol labdarúgó-bajnokság lebonyolítása. A csapatok rangsorolásakor legfontosabb adat a gyűjtött pontok száma, utána veszik számításba a gólkülönbséget, legvégül pedig a lőtt gólok számát. Ha az évad végén egy csapatnál az előbbi mutatók közül mindegyik megegyezik, akkor a betűrend szerint dől el a helyezés. Ha azonban az adott pozíció megszerzésén feljutás, kiesés vagy osztályozós hely múlik, akkor az érintett csapatok még egyszer játszanak egymással.

A focifan webáruház hatalmas leárazása

2018.12.17 - 07:53
A focifan webáruház hatalmas leárazásba kezd a 2019 évben. A focifan webáruház eddigi árkialakítása megváltozik. Minden termék leárazásra kerül minimum 30 %-al, így a kedves vásárlók discont áron szerezhetik be az ajándéktárgyakat. A Borussia Dortmund és az Fc Bayern München ajándékok kivezetésre kerülnek, ugyanakkor a Német focicsapatok ruházati termékek forgalmazása kezdődik.

Akció Leárazás

2018.11.06 - 11:39
Közeleg a Karácsony és a nagy bevásárlás ideje. Annak érdekében hogy ne keljen minden pénzedet taxi vagy metróra költeni a focifan webáruház minden kedves érdeklődőnek készített egy kategóriát. A kategória neve Akciós Ajándékok. Ebben a kategóriában kizárólag csak felére leárazott focicsapatos ajándékokat találsz. Legyen az ünnepelt Real Madrid FC Barcelona, Liverpool vagy Manchester szurkoló, mindenki részére található ajándéktárgy. Az ajándékok utolsó darabok van amiből már csak egy darab van
Title Text
Nem lépek be.