A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Hírek

Első Focifan E bajnokság

2021.08.23 - 03:56
Első Focifan E bajnokság HAMAROSAN INDUL AZ I. FOCIFAN NÓGRÁD MEGYEI FIFA 2021 E-SPORT BAJNOKSÁG

Focifan Kispályás Foci

2021.08.23 - 03:51
Focifan kispályás labdarúgó torna Az első ifjúsági kispályás focitorna Balassagyarmaton került megrendezésre, aminek győztese Siófoki három napos nyaralást nyert. szervezte Sopotnik László Bacsa Ágnes

Focifan.hu webshop általános szerződési feltétel 2021

2021.03.19 - 03:18
Focifan.hu Webshop - Általános Szerződési Feltételek 2660 Balassagyarmat Rákóczi út 61 engedélyt kiállító Hivatal: Balassagyarmati Polgármesteri Hivatal

Sportszálló nyílik hamarosan Hugyagon

2021.03.13 - 20:51
Sportszálló nyílik hamarosan Hugyagon Szeretné ha gyermeke nyáron külföldi utazás nélkül Olaszországban vagy Spanyolországban érezné magát? Foglaljon most és ajándékozzon aktív pihenést gyermekének. Sport-szálló Hugyagon ahol Juventus, FC Barcelona vagy Real Madrid szobák közül választhatsz. Nappal lábtenisz, darts, teqball várja gyermekét este pedig a teraszon fürödhetnek dézsában, vagy süthetnek maguknak vacsorát. Ez még nem minden! Nálunk garantált a tiszta ágynemű, hiszen gyermeke távozáskor elviheti magával emlékbe a Juventus Real Madrid vagy FC Barcelona ágyneműt amiben aludt.

Első Focifan E bajnokság

2021.01.09 - 19:57
HAMAROSAN INDUL AZ I. FOCIFAN NÓGRÁD MEGYEI FIFA 2021 E-SPORT BAJNOKSÁGA

Nike Stoplis futballcipők útmutatója

2020.12.23 - 02:07
Nike Stoplis futballcipők útmutatója. A focifan útmutató segítségével megtalálod a pályaborításhoz és a játékstílusodhoz tökéletesen illő futballcipőt!

Angol focicsapatok Premier League

2020.12.21 - 21:08
Angol labdarúgó focicsapatok történelme. Górcső alá vesszük a Premier League focicsapatait megalakulásukat és történelmüket Focicspatok Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manshester United, aminek a forrása a wikipédia A Premier League (más néven Premiership vagy Barclays Premier League) az angol labdarúgó bajnokságok legfelsőbb osztályának elnevezése. Ez a világ legnézettebb labdarúgó-bajnoksága és ez hozza az összes bajnokság közül a legtöbb hasznot

Karácsonyi készülődés

2020.10.18 - 09:22
Közeleg a karácsony és nem tudod mit vegyél ajándékba? A focifan csapata segít neked ezzel a kis cikkel. A focifan ajándék webshopban minden szurkoló kedvére vásárolhat online valami ajándékot vagy ajándéktárgyat. Webáruházunkban a legmenőbb sztár focicsapatok szerepelnek. Olasz focicsapatok JUVENTUS, AS Roma, AC MILAN. Spanyol focicsapatok eredeti ajándékainak kínálata a következő. Fc Barcelona, REAL MADRID, Atletico Madrid. Anglia kedvenc csapatai közül megtalálod a LIVERPOOL, Chelsea, Arsenal, Manchester United eredeti hologramos ajándékait.

A Ferencváros a csoportkörbe jutással 15.25 millió eurót kap az európai szövetségtől

2020.09.30 - 05:06
A Ferencváros a csoportkörbe jutással 15.25 millió eurót kap az európai szövetségtől, ami 5.3 milliárd forint. Ehhez jönnek még a tévés bevételek, az európai rangsor alapján elfoglalt helyezés után járó összeg 1 millió euró. Ráadásul a BL-ben a csoportmérkőzéseken elért minden győzelem 2.7 millió, a döntetlen 900 ezer eurót ér.

Érsekvadkert csapata nyerte az első Focifan tornát

2020.08.02 - 21:00
Az első FOCIFAN kispályás labdarúgó tornára hivatalosan nyolc csapat adta le a nevezését.

Jön Nógrád megye első ifi kispályás tornája!

2020.07.02 - 20:48
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ - NEVEZÉSI FELTÉTELEK - NYEREMÉNY - JÁTÉKSZABÁLYOK

Imádták és gyűlölték Mátyus János

2020.04.14 - 08:20
Szurkolói interjú " Az évek óta itt játszó külföldiek vagy itt edzősködő szakemberek nagy része miért nem beszéli a nyelvünket? Pedig ez is a tisztelet egyik jele lenne. Amikor a Cottbushoz igazoltam, azonnal beírattak nyelvtanfolyamra, egyszer nem mentem, ezer euróra megbüntettek, soha többet nem hiányoztam. Félév után már németül kommunikáltam a játékostársaimmal és az edzőmmel. A mi légiósaink többsége messze van ettől "

Sportmarketing és Sportgazdaság

2020.04.12 - 21:11
A marketing szóval jellemzett tevékenység egyike azon üzleti szakkifejezésnek amelynek nincs egységes definíciója és nagyon szerteágazó. A szakkifejezés értelmezése azért összetett, mert egymással versengő és egymásnak gyakran ellentmondó értelemben használják a szót még az akadémiai irodalomban is. A definíciók legelterjedtebb csoportosítása, hogy mennyire értelmezzük tágan vagy specifikáltan a fogalmat.

Labdarúgás Játékszabályai

2020.04.12 - 18:25
Labdarúgás Játékszabályai. Bacsa Ágnes a Focifan.hu csapatkapitánya röviden ismerteti a játéktér a labda és a játékosok fogalmát az MLSZ szabálykönyve szerint

Griezmann A Barcába jöttem új stílust tanulni

2020.03.26 - 06:20
Griezmann nagyon mobil játékos, aki képes kombinálni a csapattársakkal, vagy egyéni játékot játszani, miközben nyomást gyakorol a védekező végén is. Antoine Griezmann, 1991. március 21-én született Macónban, a világ egyik legjobb játékosa. A csatár 2019 nyarán érkezett Barça-ba, miután a Real Sociedaddal és az Atlético Madrid-nal történt varázslatok után a La Liga egyik legjobb focistájává vált.

Lionel Messi a legjobb játékos a világon

2020.03.25 - 22:33
Leo Messi a legjobb játékos a világon. Technikailag tökéletes, és önzetlenségét, ütemét, lelkesedését és céljait egyesíti, hogy első számúvá váljon. Leo Messi labdarúgó-karrierje 1995-ben kezdődött a Newell Old Boys-ban, ahol 2000-ig játszott. 13 éves korában Lionel Messi átkelte az Atlanti-óceánt, hogy Barcelonában próbáljon szerencsét, és csatlakozott az Under 14-es évekhez. Messi látványos előrelépést tett az egyes korosztályok szintjén, átjutva a sorokban a Barça C-re, majd a Barça B-t és a rekordidő alatt az első csapatot követve. OLVASSA EL A TELJES ÉLETRAJZOT

Luis Alberto Suárez Díaz 2014 nyarán érkezett a Camp Nou-ba

2020.03.25 - 22:24
Luis Suárez szinonimája a céloknak a 9. számú Barça harci tulajdonságai miatt győztessé teszi őt mindenütt Luis Alberto Suárez Díaz 2014 nyarán érkezett a Camp Nou-ba az Aranycipő birtokosaként és a világ foci egyik legnagyobb csillagává. A csatár 1987. január 24-én született Salto-ban (Uruguay), és öt évszakra aláírta szerződését az FC Barcelona focicsapatában. OLVASSA EL A TELJES ÉLETRAJZOT

FC Barcelona Játékoskerete és himnusza

2020.03.25 - 21:48
FC Barcelona Játékoskerete Kapusok - Hátvédek - Középpályások - Csatárok

FC Barcelona legendái

2020.03.25 - 21:15
Fc Barcelona Legendái Andrés Iniesta, Carles Puyol, Ronaldinho, Diego Armando Maradona, Johan Cruyff, Hristo Stoichkov, Ronald Koeman

Szeretjük a sportot és jó árakat!

2020.03.20 - 21:15
Szeretjük a sportot és jó árakat! Ezért kínálunk önnek a focifan-nál hatalmas választékot választott sportruházatból és kiegészítőiről, verhetetlenül alacsony áron. A csúszásmentes lábbelitől a megfelelő sportruházatáig a kedvenc klubjának rajongói cikkekig, mindent felszerelve, ami gyorsabbá teszi a sportoló szívét!

Cristiano Ronaldo a világ legdrágább szuper autó tulajdonosa lehet?

2020.02.01 - 17:30
Cristiano Ronaldo a világ legdrágább szuper autó tulajdonosa lehet. A portugál szupersztár az egyetlen 12,5 millió dollár értékű Bugatti La Voiture Noire verzió titkos ügyfele?

Meglepő tény a világ leggazdagabb csapatáról a Real Madrid egy nonprofit szervezet

2020.02.01 - 17:19
Meglepő tény a világ leggazdagabb csapatáról a Real Madrid egy nonprofit szervezet A világ legtöbb nagy csapatával ellentétben a Real Madrid valójában nem tartozik egyéni vagy szervezethez.

Interjú Sandra Panos-szal az FC Barcelona és a Spanyol Női Labdarúgó csapat kapusával

2019.11.17 - 11:20
Interjú Sandra Panos-szal az FC Barcelona és a Spanyol Női Labdarúgó csapat kapusával. Mielőtt elkezdenénk azt szeretném, ha elmondaná nekem, mi az érzéseitek a jelenlegi női foci helyzettel kapcsolatban, mi megváltozott és mit kell javítani. A női futball gyorsan növekszik, egyre inkább bekapcsolódnak a klubok, a szövetségek, a márkák, a média és a társadalom, de még mindig sok minden van javításra szorul, például: minden klub rendelkezik minimum feltételekkel, jobb terekkel, hogy biztosítsa a szakszerűség a női foci számára, amelyet megérdemel, valamint hogy a média segítséget nyújt és fogad a mérkőzések továbbadására minden versenyen, bajnokságon, bajnokokon és a spanyol csapaton belüli mérkőzésekben.

Kapuskesztyűt kért a fiam karácsonyra

2019.11.17 - 11:05
Kapuskesztyűt kért a fiam karácsonyra. A focifan csapata ad nektek egy kis útmutatót arról, hogy miként kell mérnie a gyerekek kezét, hogy kitalálhassuk a kívánt kapuskesztyű tökéletes méretét. A folyamat meglehetősen egyszerű, és a legfontosabb mérés a tenyér hossza. Sok esetben szükséges a hosszúság és a szélesség, de a legfontosabb az, hogy a kesztyű jól illeszkedjen az ujjakhoz.

Focis viccek

2019.11.10 - 18:37
Szereted a focit és szereted a vicceket. Néhány focival kapcsolatos vicc az igazi szurkolóknak. Mit mond a részeg focista? Berúgtam!

Vásárolj futsal labdákat alacsony áron

2019.10.01 - 06:38
A futball olyan sport amely az emberek tömegeit mozgatja világszerte. Nem hiába, a nagy események rendszeresen vonzzák az emberek millióit a képernyők elé. A fiatal tehetségek még fiatal korban is sokkal nagyobb lendülettel rúgják a kerek bőr lasztit a térre, és sok labda kopik el az aszfalton. A Focifan-on megtalálhatja a legjobb futsal labdát alacsony árakon!

Az internetes vásárlás buktatói

2019.09.30 - 05:44
Az internetes vásárlás buktatói. Figyelem ez önnek szól mint vevő!!! Az internetes vásárlás buktatói a focifan csapata szerint! Nem olyan nehéz és nagy dolog manapság az interneten bárhová regisztrálni. És ha valamit szeretnénk vásárolni minden úgy kezdődik hogy van egy kötelező pár lépésből álló sorozat ha valamit meg szeretnénk vásárolni, vagy el szeretnénk intézni. Talán jelszót sem cserélünk állandóan és fel sem merül bennünk, hogy adatainkat oly’ simán kiadjuk, mintha csak valamely hatóság kérné el azt tőlünk!!! Igen ám de azt nem gondoljuk át, hogy ha valamihez mindössze pár kattintás csatlakozni akkor lemondani is pár kattintás lenne e? Aztán ha leakarok iratkozni vagy mondani a szolgáltatást akkor jön a fekete leves és már nem biztos, hogy annyira egyszerű le mint a kezdeti lépéseknél volt. Kérdezem én miért is kell beszkennelt aláírt lemondó nyilatkozatot beküldeni?! Egyre több adásvétel jön létre az interneten keresztül mert az árak gyakran jóval kecsegtetőbbek mint egy hagyományos üzletben. Az online vásárlás viszont tele van olyan buktatókkal, amikre abban a pillanatban nem gondol a vevő, amikor rátalál az áhított termékre akciósan kínálva!!!

Sorsoltak az UEFA ligában a FRADI nem kapott erős sztár ellenfeleket

2019.08.31 - 07:36
Sorsoltak az UEFA ligában a FRADI nem kapott erős sztár ellenfeleket. Azér nincs nagyon könnyű dolga a Ferencváros focicsapatának hiszen ezen a szinten már mindenki erősnek mondható. Hat mérkőzést viszont biztosan játszik a fradi. Orosz Bolgár és Spanyol focicsapatok teszik tiszteletüket Budapesten a Grupama arénában.

Fc Barcelona Játékoskerete

2019.08.17 - 12:49
Megvan az Fc Barcelona 2019 - 20 idényre a játékoskerete. Messi hiába akarta Neymárt visszahozni a Spanyol liga azt nyilatkozta róla nem kell Spanyol fociba bohóc.

Liverpool nyerte a szuperkupát

2019.08.15 - 15:07
Liverpool nyerte a szuperkupát. Liverpool Chelsea mérkőzésen 4 gól született. Persze a végeredmény 2 - 2. A liverpool gyengén kezdte a mérkőzést de Mané valahogyan bekotort egy gólt aztán a másodikat ahogyan kell falusiasan bebikázta a léc alá. A mérkőzésen berohant egy néző és ahogyan kell az UEFA el is vette a képet nem lehetett látni férfi vagy nő rohant be. De amiért különleges volt ez a mérkőzés az a játékvetők. Először a történelemben női játékvezető vezette a mérkőzést. Aki nézte a közvetítést az láthatta néha egy bedobást nézet el de azért szögletet is benézett. Amúgy nagy hibáktól nem hemzsegett a játékvezetés.

Sztárfocisták

2019.08.09 - 17:47
A Focifan webshop webáruház a gyerekek szavazatai szerint összeállította a mai sztárfocisták névsorát. A kutatást a Balassagyarmat Rákóczi ut 61 szám alatt lévő ráktár áruházban végeztük hat hónapon keresztül. Minden srác a focis boltban mondott egy nevet hogy ki a kedvence. Íme a lista.

Focicsapatok Történelme

2019.07.16 - 20:23
Focicsapatok Történelme. A focifan webáruház azok számára akik csak szeretnének valami ajándékot vásárolni, de nem ismerősök a foci világában készített egy összeállítást a csapatok történelméről. Így ha elmenne valami buliba biztosan nem fog beégni ha feltesznek önnek egy kérdést.

MPL

2019.07.15 - 06:43
MPL A focifan webáruháznak egyik legnehezebb feladata volt kiválasztani, hogy melyik futárszolgálattal juttassák el a megrendelt termékeket önöknek.. Ehhez a feladathoz először a futárcégeket hasonlítottuk össze. Ezután jutottunk arra a megállapításra, hogy az MPL futárszolgálattal kötöttünk szerződést.

Átigazolási hírek

2019.07.05 - 07:42
Javában folyik az alkudozás a piacon. Visszatért a JUVENTUS kapusa Buffon, a Barca piacra dobta Philip Coutinhót. Griezmann a Barcáé lehet, az Atletico Madid leigazolta Joao Félixet a Portugál csodacsatárt. Ami biztos hogy a FRADI öt játékost igazolt, és a REAL MADRID leigazolta HAZARDOT.

Juventus AC Milán AS Roma játékosmegfigyelői nézik 5 napon át a Nógrád Megyei tehetséget!!!

2019.06.29 - 19:03
Juventus AC Milán AS Roma játékosmegfigyelői nézik 5 napon át a Nógrád Megyei tehetséget!!! Bacsa Ágnes játékos közvetítő menedzser első kiszemeltje egy 16 éves hátvéd aki az olaszországi Paulo Rossi futball akadémián öt napig tartó próbajátékon mutathatja meg tehetségét. Bacsa Ágnest kerestük meg a nem mindennapi hír kapcsán mi az igazság?

DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

2019.06.09 - 20:28
DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ. Szombathelyen rendezték meg az utánpótlás országos labdarugó döntőt. Hüsz iskola jutott a döntőbe, ahol természetesen a focifan webáruház is képviseltette magát. A focipálya mérete húsz méter volt, amin egy kapus és négy mezőnyjátékos játszott. A nézők jó iramű mérkózéseket látványos gólokat láttak. A néha vérremenő csatákon a szülők szurkoltak és persze izgultak a kemény belépők láttán.

FC Barcelona rondo technika oktatása

2019.05.03 - 17:35
FC Barcelona rondo technika oktatása. Minden egyesületnél, Labdarúgó klubnál kell léteznie egy megfelelően kialakított és átgondolt filozófiának. Messi europa királya. FC Barcelona játékosa Vidal számos meccsen bizonyította, hogy igen hasznos embere a csapatnak. Ráadásul zokszó nélkül elfogadta, hogy nem alapember, "csak" éppen a leghasznosabb kiegészítő. Megkockáztatom, összességében sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint a csillagászati összegért megvásárolt szupersztár Coutinho. Luis Suarez szerezte az FC Barcelona történelmének 500. Bajnokok Ligája gólját. Xavi bejelentette, a szezon végén befejezi játékos pályafutását és csak az edzői karrierjére koncentrál. Lehet szeretni a Barcát, vagy utálni, de futballszeretõként mondom, nem lehet elégszer áldani a sorsot azért, hogy az ember pont akkor született, hogy láthatja a pályán alkotni a futball egy felejthetetlen, örök csillagát. Aki valahonnan leszállt közénk.

A női labdarúgás Nemzetközi története

2019.04.30 - 04:45
A női labdarúgás Nemzetközi története Az első női labdarúgó mérkőzést 1895-ben játszották Londonban. Számos országban tiltó rendelkezésekkel akadályozták elterjedését. Ennek ellenére Franciaországban megalakult az első női labdarúgó klub. Eltelt néhány év, amikor elsőként Dániában szabadalmaztatták a női játékot, ezt követően több nyugat-európai országban főleg Németországban és Spanyolországban létrejöttek a női labdarúgó klubok

Olasz Foci Juventus

2019.04.28 - 16:23
Olasz Foci Juventus A Juventus Football Club, rövidítve Juventus FC vagy egyszerűen Juventus latinul iuventus vagyis fiatalság, olasz labdarúgóklub, melyet 1897 ben alapítottak. A klub székhelye Torinoban azaz Olaszországban van. A világ egyik legjelentősebb és a legsikeresebb csapata. Ötvenöt trófeát nyert a csapat, közte, harminckettő bajnoki cmet, tizenhárom Olasz kupát és nyolcszor nyerte meg az Olasz szuperkupát.

Nógrád Megyei edzők kapusok kapusedzők figyelem

2019.04.27 - 03:50
Nógrád Megyei edzők kapusok kapusedzők figyelem!!! Kapusháború Szegeden 2019 ben Junius 16-án vasárnap. A focifan webáruház Bacsa Ágnes vezetésével meghívást kapott a több éve zajló rendezvényre, hogy a legtehetségesebb kapusokkal képviselje Nógrád megyét az országos rendezvényen. Bacsa Ágnes elmondta négy korosztályból egy tehetséges kapust nevezhet be Nógrád megyéből.

Milyen tolltartót vegyek?

2019.04.26 - 09:35
Az iskolakezdés mindenkinek kötelező de nem mindegy mikor, milyen körülmények között történik. Számtalan családban sok vita előzi meg. A kérdés ami felvetődik a szülőben az pedig az lenne hogy sima bedobálós vagy teli tolltartót vegyünk az iskolakezdéshez. Óvodában már sokukban kialakul a foci szeretete köszönhetően annak, hogy a családok nagy részében a szülő szereti a focit. A legkedveltebb focicsapatok a mai családokban a Real Madrid. Persze csak azok körében akik a Spanyol focit részesítik előnyben. A óvodában a gyerekek a legismertebb játékosok mezeit veszik fel. Rengeteg köztük a Cristiano Ronaldo szurkoló.

Football Players

2019.04.24 - 22:37
Football Players. A focifan webáruház segít eligazodni azoknak a vásárlóknak akik nem követik minden héten a világ labdarúgó eseményeit. Ajándéktárgyunk raktáron van ez biztosítja a gyors kiszolgálást. Mi nem magyar webshopból rendelünk, hanem eyenesen Spanyolországból, Angliából és Olaszországból szerezzük be az ajándéktárgyakat. Precíz kiszolgálás, pontos szakszerű számla, törésmentes csomagolás, MPL futárszolgálat ez a mi erényünk.

Útmutató az Adidas Nike és a PUMA hiteles és replikált futball-mezei között.

2019.04.24 - 15:54
Útmutató az Adidas Nike és a PUMA hiteles és replikált futball-mezei között. Hogyan lehet megmondani a különbséget a focis mezekről? A focifan webáruház segít nektek eligazodni a mezek világában, megmutatjuk nektek az árán kívül mi a különbség az eredeti más szóval AUTHENTIC és REPLICA focismez között. REAL MADRID Címer A Real Madrid legelső címere a maihoz képest még elég egyszerű volt. A címerben fehér alapon a nevének rövidítése MCF Madrid Club de Fútbol szerepelt egyéni elrendezésben. Az első változtatást akkor eszközölték, mikor úgy döntöttek, hogy a kezdőbetűk egy körben szerepeljenek. Bár ez volt a címer egészen az 1920 as évekig. A sportklubokra vonatkozó akkori rendelkezés szerint a hivatalos mérkőzéseken olyan címert kellett használni, amiben szerepel a város jelképe. 2014 szeptemberében hatalmas összegű stratégiai szponzori szerződést kötött ABU DHABI Nemzeti Bankjával, amelynek egyik feltétele az volt, hogy a címeréből távolítsák el a keresztet, tekintettel a többségben várhatóan muszlim vallású kártyatulajdonosokra.

A focifan webshop vásárlás előnyei

2019.04.13 - 11:53
Miért vásárolj a focifan webáruházban? Ha nálunk vásárol az alábbi előnyökben részesül. Eredeti ajándéktárgyak közül vásárolhat.Sérülésmentes csomagolásban kapja meg az ajándékot.Gyors kiszolgálás raktárról.Telefonos azonnali segítség kérdés esetén.Pontos cím és névre szóló küldés így nem kell a csomagot keresnie.Precíz szakszerű számlaadás. Megértő panaszkezelés.

NIKE logó az FC Barcelona mezen

2019.02.03 - 06:56
NIKE logó az FC Barcelona mezen. A focifan webáruház hivatalos szerződés szerinti forgalmazó partnere a NIKE. A világon több millió ember rajong a gránát vörös és kék színben játszó focicsaptért. A Futbol Club Barcelona, ​​amelyet általában Barcelonának neveznek, és közönséges nevén Barça néven ismert, egy spanyol profi labdarúgó klub, amely Barcelona, ​​Katalónia és Spanyolország területén található.

Az Angol labdarúgó-bajnokság lebonyolítása

2019.02.03 - 06:35
Az Angol labdarúgó-bajnokság lebonyolítása. A csapatok rangsorolásakor legfontosabb adat a gyűjtött pontok száma, utána veszik számításba a gólkülönbséget, legvégül pedig a lőtt gólok számát. Ha az évad végén egy csapatnál az előbbi mutatók közül mindegyik megegyezik, akkor a betűrend szerint dől el a helyezés. Ha azonban az adott pozíció megszerzésén feljutás, kiesés vagy osztályozós hely múlik, akkor az érintett csapatok még egyszer játszanak egymással.

A focifan webáruház hatalmas leárazása

2018.12.17 - 07:53
A focifan webáruház hatalmas leárazásba kezd a 2019 évben. A focifan webáruház eddigi árkialakítása megváltozik. Minden termék leárazásra kerül minimum 30 %-al, így a kedves vásárlók discont áron szerezhetik be az ajándéktárgyakat. A Borussia Dortmund és az Fc Bayern München ajándékok kivezetésre kerülnek, ugyanakkor a Német focicsapatok ruházati termékek forgalmazása kezdődik.

Akció Leárazás

2018.11.06 - 11:39
Közeleg a Karácsony és a nagy bevásárlás ideje. Annak érdekében hogy ne keljen minden pénzedet taxi vagy metróra költeni a focifan webáruház minden kedves érdeklődőnek készített egy kategóriát. A kategória neve Akciós Ajándékok. Ebben a kategóriában kizárólag csak felére leárazott focicsapatos ajándékokat találsz. Legyen az ünnepelt Real Madrid FC Barcelona, Liverpool vagy Manchester szurkoló, mindenki részére található ajándéktárgy. Az ajándékok utolsó darabok van amiből már csak egy darab van
Title Text
Nem lépek be.