A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Az Angol labdarúgó-bajnokság lebonyolítása

2019.02.03 - 06:35
Az Angol labdarúgó-bajnokság lebonyolítása. A csapatok rangsorolásakor legfontosabb adat a gyűjtött pontok száma, utána veszik számításba a gólkülönbséget, legvégül pedig a lőtt gólok számát. Ha az évad végén egy csapatnál az előbbi mutatók közül mindegyik megegyezik, akkor a betűrend szerint dől el a helyezés. Ha azonban az adott pozíció megszerzésén feljutás, kiesés vagy osztályozós hely múlik, akkor az érintett csapatok még egyszer játszanak egymással.

 

Az Angol labdarúgó-bajnokság lebonyolítása

Anglia. Angol labdarúgó-bajnokság. A csapatok rangsorolásakor legfontosabb adat a gyűjtött pontok száma, utána veszik számításba a gólkülönbséget, legvégül pedig a lőtt gólok számát. Ha az évad végén egy csapatnál az előbbi mutatók közül mindegyik megegyezik, akkor a betűrend szerint dől el a helyezés. Ha azonban az adott pozíció megszerzésén feljutás, kiesés vagy osztályozós hely múlik, akkor az érintett csapatok még egyszer játszanak egymással.

Az első két helyen végző gárda automatikusan feljut a Premier League-be, a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik helyen végző csapatok pedig rájátszásban vesznek részt a feljutásért. E szerint a harmadik és a hatodik, valamint a negyedik és ötödik csap össze egy kétfordulós elődöntőn. A győztesek bejutnak a döntőbe, ahol egy találkozón dől el a győzelem. Aki itt nyer, az szintén feljut az élvonalba és kap egy trófeát is. A feljutókat a Premier League-ből kieső három csapat pótolja.

  • cimkék: ARSENAL, LIVERPOOL, CHELSEA, MANCHESTER CITY, MANCHESTR UNITED

 

Title Text
Nem lépek be.