A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

NIKE logó az FC Barcelona mezen

2019.02.03 - 06:56
NIKE logó az FC Barcelona mezen. A focifan webáruház hivatalos szerződés szerinti forgalmazó partnere a NIKE. A világon több millió ember rajong a gránát vörös és kék színben játszó focicsaptért. A Futbol Club Barcelona, ​​amelyet általában Barcelonának neveznek, és közönséges nevén Barça néven ismert, egy spanyol profi labdarúgó klub, amely Barcelona, ​​Katalónia és Spanyolország területén található.

NIKE logó az FC Barcelona mezen

A focifan webáruház hivatalos szerződés szerinti forgalmazó partnere a NIKE. A világon több millió ember rajong a grénát vörös és kék színben játszó focicsaptért. A Futbol Club Barcelona ​​amelyet általában Barcelonának neveznek és közönséges nevén Barça néven ismert, egy spanyol profi labdarúgó klub, amely ​​Katalónia és Spanyolország területén található.​

Az ajándékok a sportszerek a focilabdák és football csukák szigorú szerződésben rögzített Licencia engedélyezés után kerülnek gyártásra. Az pedig, hogy a világ melyik részén készülnek a NIKE logós termékek, azt még a forgalmazó is titoktartásként kezeli, tehát erről bővebb információt nem áll módunkban adni. Az amerikai székhelyű vállalatot Nikéről, a győzelem görög istennőjéről nevezték el. 
A BARCA MEZ hazai szinei mindig minden esetben kék vörös cés hosszában csíkos. A vendég vagy idegenbeli focimezek mostanában kirívóan szines pink neon narancs vagy zöld.

2019 hazai mezében kilenc vörös csík látható ami Barcelona város kerületeit jelképezi. Ciutat Vella, Eixample, Sants Montjuic, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Grácia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí.

  • cimkék: nike, logó, mez, fc barcelona mezek,

 

Title Text
Nem lépek be.