A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Football Players

2019.04.24 - 22:37
Football Players. A focifan webáruház segít eligazodni azoknak a vásárlóknak akik nem követik minden héten a világ labdarúgó eseményeit. Ajándéktárgyunk raktáron van ez biztosítja a gyors kiszolgálást. Mi nem magyar webshopból rendelünk, hanem eyenesen Spanyolországból, Angliából és Olaszországból szerezzük be az ajándéktárgyakat. Precíz kiszolgálás, pontos szakszerű számla, törésmentes csomagolás, MPL futárszolgálat ez a mi erényünk.

Football Players

A focifan webáruház segít eligazodni azoknak a vásárlóknak akik nem követik minden héten a világ labdarúgó eseményeit. Amikor ajándékot keresel jó ha tudod melyik focicsapatban focizik kedvenc játékosod. Nagy sértés ám egy FRADI szurkolónak ÚJPEST relikviát adni. Nálunk sok korosztálynak találhat ajándéktárgyat, és az is szinte mindegy, hogy mi a kedvenc focicsapata az ünnepeltnek. Az Utánpótlásban edződő focista palántáknak iskolai felszerelést, tolltartót, iskolatáskát, ceruza szetteket, sálat vásárolhat. Idősebb U19 ifisták részére edzőtáskát, oldaltáskát, utazótáskát, karórát, labdát vehet. Ajándéktárgyunk raktáron van ez biztosítja a gyors kiszolálást. Mi nem magyar webshopból rendelünk, hanem eyenesen Spanyolországból, Angliából és Olaszországból szerezzük be az ajándéktárgyakat. Precíz kiszollgálás, pontos szakszerű számla, törésmentes csomagolás, MPL futárszolgálat ez a mi erényünk.

LA LIGA

La Liga a Spanyol labdarúgás. Ismertebb nevén Primera División, hivatalosan a fő szponzor bank nevéből LaLiga Santander legmagasabb osztálya. A bajnoki címvédő jelenleg az FC BARCELONA. A bajnokság lgismertebb csapatai még a REAL MADRID, ATLETICO, de sokan szurkolnak a Sevilla és a Valencia focicsapatának is

SERIE A

SERIE A​ az Olasz foci. A bajnokság címvédői a JUVENTUS. A bajnokság lgismertebb csapatai még az AS ROMA, AC MILAN, de sokan szurkolnak az INTER focicsapatának is. Az olaszországi klubok összesen 39 európai kupagyőzelmet arattak, emellett 31 alkalommal nyertek ezüstérmet ezen sorozatok döntőjében.

PREMIER LIGA

A Premier Liga más néven Premiership vagy Barclays Premier League az angol labdarúgó bajnokságok legfelsőbb osztályának elnevezése. Ez a világ legnézettebb labdarúgó-bajnoksága. A bajnoki címvédő jelenleg az ARSENAL. A bajnokság lgismertebb csapatai még a CHELSEA, LIVERPOOL de sokan szurkolnak a TOTEM és a MANCHESTER UNITED focicsapatának is.

  • cimkék: la liga, premier liga, mlsz, seria a, olasz foci, angol foci, magyar foci, spanyol foci, 
Title Text
Nem lépek be.