A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Kapcsolat

                                           Kapcsolat

A Focifan.hu domain név, továbbiakban webáruház webshop tulajdonosa Bacsa Ágnes Egyéni Vállalkozó

I.  Az üzemeltető adatai

 • Cégnév/ Név: Bacsa Ágnes E.V. ( Egyéni Vállalkozó )​
 • Kapcsolattartó: Bacsa Ágnes - Állampolgársága Magyar
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Székhely: 2660 Balassagyarmat Rákóczi út 61
 • Telephely - Raktáráruház: 2660 Balassagyarmat Rákóczi ut 61
 • Postacím: Bacsa Ágnes E. V. 2660 Balassagyarmat Rákóczi út 61
 • Email cím: agnes.bacsa75@gmail.com
 • Webmail cím: info@focifan.hu
 • Telefon: +36 30/ 739 8198
 • Engedélyt kiállító Hivatal: Balassagyarmati Polgármesteri Hivatal / Nyilvántartási száma:  51062437
 • Aózási mód szja 
 • A megadott árak HUF azaz forintban értendők! 
 • Az Eladó alanyi adómentes ÁFA értékesítés szempontjából, így az áraknak ÁFA tartalma nincs
 • Belföldi Adószám: 67994720 2 32
 • Közösségi Adószám: HU 67994720
 • Számlavezető Pénzintézet: K & H Bank
 • Számlaszám: 10402771 - 50526754 - 86561002
 • IBAN Számlaszám: HU74 10402771- 50526754 - 86561002

II.  Focifan Webáruházban Megvásárolható termékek

 • Sportszer Sporteszköz
 • Ruházat Sportruha
 • Ajándéktárgyak 
 • Papírárú
 • Egyéb máshová nem sorolt új árú
 • Vtsz: 4764, 4771, 4778  

III. Kiskereskedelmi üzlet és raktár

 • Cím: 2660 Balassagyarmat Rákóczi út 61
 • Nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig 10 -17 óráig
 • Szombaton: 09:00 - 13:00 óráig
 • Vasárnap és ünnepnapokon zárva

 

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat. 

Webáruházunkban ajándék termékeket forgalmazunk. Számos kiegészítő is megtalálható nálunk, órák, táskák, mezek, pólók, baseball sapkák. A webáruházon keresztül leadott rendelésedet az MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. 

Felelősség

A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

A Szolgáltató kizár minden felelősséget a honlap használói által tanúsított magatartásért és hogy a Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

A Felhasználók által a honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni és ezekért felelősséget nem vállal.

A Szolgáltató jogosult a rendelés teljesítésének megtagadására, amennyiben jogellenes tevékenység folytatására utaló jelet talál.

Szerzői jogok

A honlap teljes egésze (szövegek, képek, grafikai elemek, stb.) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

Ajánlati kötöttség visszaigazolás:

A Szolgáltató a Felhasználót 48 órán belül tájékoztatja a visszaigazolásról. Ha a Felhasználó nem kapja meg ezt az értesítő e-mailt 48 órán belül, úgy a Felhasználó mentesül az ajánlati kötöttsége alól, a megrendelt termékeket nem köteles átvenni.

A visszaigazoló e-mail tartalmazza a vásárlás során megadott adatokat, a rendelési adatokat, a megrendelt termékek nevét, árát, a választott fizetési módot, a szállítási költséget, a rendelés sorszámát, valamint a Felhasználó rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit.

A szerződés létrejötte

A szerződés megkötésére magyar nyelven van lehetőség. A megrendelés leadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

A szerződés az automatikus visszaigazolás megérkezésével jön létre.

A szerződés iktatása

A honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek a szolgáltató azt nem iktatja utólagosan nem hozzáférhető.

Számla

A Szolgáltató a vásárlás teljesítésekor a megrendelésről papír alapú ÁFÁ-s számlát állít ki, melyet a futár a csomaggal együtt kézbesít. 

A rendelésről kiállított számla nem jogosítja fel a vásárlót felhasználót a termékek továbbértékesítésére!

Termékeink továbbértékesítésére csak és kizárólag szerződött Franchise partnereink jogosultak.  

Fizetés Utánvét

Amennyiben az utánvétes fizetési módot választod, a csomagod kézhez vételekor a futárnak kell fizetni. Utánvétes fizetési módot csak belföldre történő kiszállítás esetén választhatsz. Utánvétes rendelést maximum 250.000 forint értékig tudunk elfogadni. Ennél magasabb értékű rendelés csak bankkártyás fizetéssel adható le.

Szállítás

Cégünk az MPL futárszolgálattal dolgozik. A futárszolgálat munkanapokon hétfőtől  péntekig 8 és 17 óra között szállítja a megrendelt csomagot. A csomag feladásának napján egy rövid szöveges értesítőt kapsz (e-mail) a csomagod felvételéről (a csomagod elhagyta központi raktárunkat), az esetleges utánvét összegéről és a másnapi kiszállításról (külföld esetében 2-6 nap). A futár a csomagok kézbesítését munkanapokon, az adott napon küldött értesítőben megjelölt idősávban végzi.  Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, a futár egy értesítőt hagy a címen. Az értesítőn szereplő szám segítségével lehetőséged van arra, hogy a www.dpd.hu portálon az egyedi igényeidnek megfelelően alakítsd a csomagod kiszállítását. Amennyiben a módosítás éjfélig megtörténik, akkor már másnap megkaphatod a csomagodat. A kézbesítés történhet másik címre – pl. másik város, vagy a munkahelyed – de lehetőség van a kiszállítás dátumának módosítására is. Természetesen telefonon keresztül is módosíthatod a csomag kiszállításának időpontját. A csomag kiszállítását kétszer kísérlik meg, ezt követően csak a szállítási díj újbóli kifizetése esetén veheted át.

A küldemény átvétele előtt kérjük, hogy minden esetben ellenőrizd, hogy van-e bármilyen sérülés a csomagon. Kézbesítéskor névvel, dátummal és aláírással kell igazolnod, hogy átvetted a csomagot. Utánvétes csomag esetén először a címkén feltűntetett összeget kérjük átadni a futárnak, amelynek átvételét ő nyugtával igazol. Amennyiben az utánvétes csomagon bármilyen sérülést észlelsz, abban az esetben a futár a helyszínen felveszi a jegyzőkönyvet.

A futárszolgálat a küldemény felvételét követően e-mailben elküldi a rendelésedhez tartozó csomagszámot. Az online nyomon követő rendszer segítségével, szemmel tarthatod a csomag útját. Ehhez nem kell mást tenned, mint beírni a csomagszámot az M.P.L. oldalon található csomagkövetőbe. 

A Szolgáltató eltérő megállapodás hiányában a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb 30 napon belül köteles a Felhasználó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket. A Szolgáltató késedelme esetén a Felhasználó jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a Felhasználó jogosult a szerződéstől elállni. A Felhasználó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni, ha a Szolgáltató a szerződés teljesítésénél fogva a meghatározott teljesítési időben  és nem máskor  kellett volna teljesítenie.

Technikai korlátok

A honlapon történő vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Szolgáltatót nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

 

 

 

 

 

Title Text
Nem lépek be.