A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Gyártók

Gyártók

Gyártók. Az ajándéktárgyak gyártóiról itt olvashat bővebben. Termékeink gyártását szigorú titoktartás veszi körül.

  • Táska, iskolatáska, oldaltáska, hátizsák, tolltartó
  • FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid
  • Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester
  • Juventus, AS Roma, AC Milan, Inter.

A focifan.hu webáruház hivatalos táska, iskolatáska, oldaltáska, hátizsák, tolltartó beszállító cége a CRAPOS. A CRAPOS egy Spanyolországban lévő textil szabására szakosodott családi vállalkozás. Az évek során kialakult piaci kereslet miatt a gyár iskolatáska, hátizsák gyártásába kezdett. Kezdetben saját márkanévvel próbálkoztak, ami nem nagy fordulatot hozott a cég életében. Ekkor szerződés Ez követően kötöttek licencia engedélyt a focicsapatok tulajdonosaival.  főleg az iskolások körében. Termékeik pedig táska, iskolatáska, oldaltáska, hátizsák, tolltartó. A licencia engedélyek pedig a a sztárcsapatok köréből kerülnek ki, mint az FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester, Juventus, AS Roma, AC Milan, Inter. A focifan.hu ezért hatalmas választékot találsz a cég termékeiből.

Magyar Termékek. A márka vagy brand egy termék vagy szolgáltatás minősége, fajtája, amit egy megkülönböztető jel, szimbólum vagy ezek kombinációja, arculati elem, szlogen, márkanév, logó reprezentál, amellyel markánsan megkülönböztethető a termék a piaci versenytársak hasonló termékétől. A márka azonosítja a gyártót vagy forgalmazót is. A köznyelvben a védjegy iparjogi fogalom helyett főleg a márka, márkanév, logó, brand szavakat használják.

Italy Desing. 

 A focis webáruház hivatalos szerződés szerinti forgalmazó partnere az ATLETICO MADRID, FC BARCELONA és a REAL MADRID focicsapatával szerződött partnere az official UEFA SHOP. Az ajándékok szigorú szerződésben rögzített Licencia engedélyezés után kerülnek gyártásra. Az pedig, hogy a világ melyik részén készül az ajándék azt még a forgalmazó is titoktartásként kezeli, tehát erről bővebb információt nem áll módunkban adni.

tball csukák szigorú szerződésben rögzített Licencia engedélyezés után kerülnek gyártásra. Az pedig, hogy a világ melyik részén készülnek a NIKE logós termékek, azt még a forgalmazó is titoktartásként kezeli, tehát erről bővebb információt nem áll módunkban adni. A Nike, Inc vagy röviden Nike a világ első számú edzőcipő sportruházat és sportszergyártója. Az amerikai székhelyű vállalatot Nikéről, a győzelem görög istennőjéről nevezték el. 
A Nike logó története
Ekkor született meg a Nike „pipa”, ami Niké szárnyát szimbolizálja. Knight 35 dollárt fizetett a tervekért. Tizenkét év múlva a Nike cég egy gyémántgyűrűt adományozott Carolyne Davidsonnak, rajta az általa tervezett logóval, valamint ismeretlen számú részvényeket is.

Az alábbi focicsapatok NIKE mezbenn fociznak FERENCVÁROS, FC BARCELONA, ATLETICO MADRID, AS ROMA,

ADIDAS mezben a REAL MADRID, JUVENTUS, FC BAYER MÜNCHEN focizik.

PUMA felszerelésben a BORUSSIA DORTMUND játsza bajnoki mérkőzéseit.

 

 

Title Text
Nem lépek be.