A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

SERIE A

SERIE A

SERIE A​ az Olasz labdarúgás. A bajnoki címvédő jelenleg a JUVENTUS. A bajnokság lgismertebb csapatai még az AS ROMA, AC MILAN, de sokan szurkolnak az INTER focicsapatának is. Az olaszországi klubok összesen 39 európai kupagyőzelmet arattak, emellett 31 alkalommal nyertek ezüstérmet ezen sorozatok döntőjében.

A focifan.hu focis webáruház mindíg arra törekszik, hogy igazodva a focicsapatok marketing bemutatásához, a legszebb és hivatalos ajándékait kínálja eladásra. Minden termékünk Unióból érkező import ezért garántált az eredeti ajándék. Legyen születésnap, karácsony, családi rendezvény, ha nálunk körülnéz biztosan talál valamit, amivel meglepheti szerelmét vagy családtagját esetleg szurkoló drukker barátját. Jöjjön nézzen körül az igazi szurkolói webshopban és rendeljen online még ma.

Nálunk sok korosztálynak találhat ajándéktárgyat, és az is szinte mindegy, hogy mi a kedvenc focicsapata az ünnepeltnek. Az Utánpótlásban edződő focista palántáknak iskolai felszerelést, tolltartót, iskolatáskát, ceruza szetteket, sálat vásárolhat. Idősebb U19 ifisták részére edzőtáskát, oldaltáskát, utazótáskát, karórát, labdát vehet. Ajándéktárgyunk raktáron van ez biztosítja a gyors kiszolálást. Mi nem magyar webshopból rendelünk, hanem eyenesen Spanyolországból, Angliából és Olaszországból szerezzük be az ajándéktárgyakat. Precíz kiszollgálás, pontos szakszerű számla, törésmentes csomagolás, MPL futárszolgálat ez a mi erényünk.

  • Kedvenc focicsapatok
  • JUVENTUS
  • AS ROMA
  • AC MILAN
  • INTER
  • labdarúgás

Kérdés esetén hívjon bizalommal Bacsa Ágnes 06 30/7398198. Elékezz ránk könnyű ránktalálni a google-en. Focifan a  football fanshop.

Title Text

SZURKOLÓK WEBÁRUHÁZA

Webáruházunkban akkor fizet ha a megrendelt terméket átvette, ezért az ön érdekei miatt előre történő utalással - bankkártyával NEM fizethet!!! Webáruházunk nem tartalmaz olyan hirdetéseket, amelyek rávehetnék önt a kártékony vírus szoftverek telepítésére, adathalászatra, bankkártya adatainak lopására.

Focis ajándékot keresel? Üdvözöl a focifan.hu szurkolói webáruház ahol focicsapatok ajándékait vásárolhatod meg raktárról. A megrendelt ajándéktárgyakat az MPL futára szállítja ki 1.500 forintos bruttó áron, kettő munkanap alatt.

Telefon 06 30/ 739 8198 Bacsa Ágnes.

Focis ajándék webshop
FOOTBALL FANSHOP
Nem lépek be.