A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Football Players

Football Players

A focifan.hu webáruház segít eligazodni azoknak a vásárlóknak akik nem követik minden héten a világ labdarúgó eseményeit. Amikor ajándékot keresel jó ha tudod melyik focicsapatban focizik kedvenc játékosod. Nagy sértés ám egy FRADI szurkolónak ÚJPEST relikviát adni.

JUVENTUS 

AS ROMA

AC MILAN 

FC BARCELONA

REAL MADRID Címer

A Real Madrid legelső címere a maihoz képest még elég egyszerű volt. A címerben fehér alapon a nevének rövidítése MCF  Madrid Club de Fútbol szerepelt egyéni elrendezésben. Az első változtatást akkor eszközölték, mikor úgy döntöttek, hogy a kezdőbetűk egy körben szerepeljenek. Bár ez volt a címer egészen az 1920 as évekig. A sportklubokra vonatkozó akkori rendelkezés szerint a hivatalos mérkőzéseken olyan címert kellett használni, amiben szerepel a város jelképe.

2014 szeptemberében hatalmas összegű stratégiai szponzori szerződést kötött ABU DHABI Nemzeti Bankjával, amelynek egyik feltétele az volt, hogy a címeréből távolítsák el a keresztet, tekintettel a többségben várhatóan muszlim vallású kártyatulajdonosokra. 

CLUB ATLÉTICO 

Az évek során sok becenevet kapott. Például „Matrackészítők”. Az „Indios” nevet az 1970-es években kapta a szurkolóktól, mert számos dél-amerikai származású játékost játszatott a csapatban.

Title Text

SZURKOLÓK WEBÁRUHÁZA

Webáruházunkban akkor fizet ha a megrendelt terméket átvette, ezért az ön érdekei miatt előre történő utalással - bankkártyával NEM fizethet!!! Webáruházunk nem tartalmaz olyan hirdetéseket, amelyek rávehetnék önt a kártékony vírus szoftverek telepítésére, adathalászatra, bankkártya adatainak lopására.

Focis ajándékot keresel? Üdvözöl a focifan.hu szurkolói webáruház ahol focicsapatok ajándékait vásárolhatod meg raktárról. A megrendelt ajándéktárgyakat az MPL futára szállítja ki 1.500 forintos bruttó áron, kettő munkanap alatt.

Telefon 06 30/ 739 8198 Bacsa Ágnes.

Focis ajándék webshop
FOOTBALL FANSHOP
Nem lépek be.