A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Viszonteladóknak

Viszonteladóknak

 

Nagykereskedelmi árak

 

Sportcentrum Kft

 

Üdvözöljük a Focifan.hu Ajándéktárgy Nagykereskedésében

Kérjük, hozza el személyesen, küldje el cége nevét, postacímét telefonszámát, e-mail címét, tevékenysége rövid ismertetését, egyéni vállalkozói igazolványa vagy cégkivonata másolatát e-mailben az officialgifts168@gmail.com címre.
A cégadatok leellenőrzése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és lehetőséget biztosítunk rá, hogy nagykereskedelmi áron tudjon vásárolni ajándék webáruházunkban.

Focis Ajándékötletek webáruháza

Kis és  Nagykereskedésünkbe szeretettel várjuk régi és új partnereinket, viszonteladóinkat. Kedvenc ajándéktárgyak sapka, labda, óra, karóra, iskolatáska, övtáska, hátizsák és utazótáska. Az egyedi ajándékok világában rengeteg más webshopban nem található címeres ajándéktárgyakkal várom kereskedői partneremet, mint például az autó modell a fejhallgató, hogy csak párat említsek a focifan készletéből. De megvásárolható még Cristiano Ronaldó vagyis a CR 7 eredeti sálai is. A szurkolók legkedvesebb focicsapatai pedig a következők. Olaszországban a Juventus, AC Milan, AS Roma. Angliában a Chelsea, Liverpool, Manchester UnitedArsenal. Spanyolországban természetesen az FC Barcelona, Atletico Madrido, Real Madrid amit a drukkerek mindenhova követnek a világban, legyen az kupa esetleg Bajnokok liga mérkőzés.

Raktáráruház elérhetőségei

  • 2660 Balassagyarmat Rákóczi ut 61
  • Nyitva tartás hétfőtől péntekig delelőtt tíz órától délután négy óráig
  • A várható szállítási idő: 2 munkanap
  • Telefon 06 30 / 739 81 98 Bacsa Ágnes 
  • nagykereskedelem
  • discont árak

 

 

Title Text
Nem lépek be.