A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Focifan Dézsafürdőzés

Focifan Dézsafürdőzés

Focifan Dézsafürdőzés 3.500 forint / fő  egy órára. Szép kártya elfogadó hely Szabadidő alszámla

 

Focifan Dézsafürdőzés

  • Focifan Dézsafürdőzés
  • 3.500 forint / fő  egy órára
  • Szép kártya elfogadó hely
  • Szabadidő alszámla

Székelyföldi mesteremberek által, kézzel készített nyolc személyes dézsafürdő Hargita aljából ami kiváló megoldás relaxációs célra. Szerezzen örömet önmagának, családjának, barátainak évszaktól függetlenül jótékony hatású meleg vizes fürdőzéssel a  saját kertjében. A pattogó tűz a természetes anyagok harmóniájával nagyszerű pihenést, és felüdülést nyújt. Válogatott, széllel szárított fenyőfából, gondos odafigyeléssel, a legjobb anyagok felhasználásával készül, teljesen mellőzve a nagyüzemi körülményeket.

Sófürdőzés. Kifejezetten ajánljuk a sósfürdőzést mozgásszervi és reumatikus, illetve nőgyógyászati és bőrproblémák esetén, valamint stresszoldásra és relaxációs céllal. A sós víz segíti a vérkeringést valamint csökkenti az izom és izületi fájdalmakat, emellett salaktalanító hatással bír. Javasoljuk, hogy a víz koncentrációja minimum 1%-os legyen, tehát minden 100liter vízhez minimum 1kg sót használjon. A parajdi sóbányában bányászott só a világon az egyik legjobb minőségű, tele ásványi anyagokkal!

Figyelem! A COVID 19 és a kormány ajánlása szerint előre láthatóan 2023.05.01. napig nem áll módunkban vendégeket fogadni! A megadott dátum utáni időpontra lehetőség van előleg ellenében időpont foglalásra megértésüket köszönöm!

Rendezés
Ez a találati lista üres, a megadott szűrési feltételeknek nem felel meg egy termék sem.
1 - 0 / 0 termék
Title Text
Nem lépek be.